top of page
_C1A7035.jpg

Nettverk og fiber:

Dagens samfunn stiller stadig større krav til kommunikasjon og digitale løsninger har blitt helt essensielt. Dette skal integreres mot flere systemer og fungere sømløst. Vi i Skarpsno Elektro AS er sertifisert som elektroinstallatør Gr.S.og har dette som et satsningsområde.

Vi har medarbeidere som har spesialisert seg innen telekommunikasjon og vi kan bistå med infrastruktur som møter dine behov. Helt i fra små utvidelser, til større komplette nyinstallasjoner og rådgivning. Vi kan levere flere typer systemer innen data- og fiberkabling.

Fiber

Fiber er selve bærebjelken i dagens kommunikasjon. Vi kan bistå med å etablere dette internt eller mellom bygg om dette er ønskelig. Og vi gjør hele jobben ifra start til slutt.

Om du trenger installasjon, rådgivning i forhold til behov, sveising eller testing av din fiber. Så er Skarpsno Elektro det naturlige valget. Vi jobber selvsagt med begge teknologier innen faget, singlemode og multimode.

Spredenett

Spredenettet er det som gir enhetene dine internett. Dette enten via WiFi eller den kjente datakabelen som går inn i datamaskinen. Her kan vi levere spredenett etter deres behov og preferanser. Om dette er mange nettverkspunkt eller en høy båndbredde.

Vi sertifiserer spredenettet og kan levere detaljerte testrapporter om det skulle være ønskelig.

Adgangskontroll

«Den beste nøkkelen, er den som alltid passer og
  man alltid har mulighet til å kontrollere.»

Den beste måten å være sikker på at alle dører, nøkler og personer er tatt vare på, er via adgangskontroll. Her er mulighetene mange. Alt ifra en enkelt dør, til alle dørene på bygget, og alt ifra adgangskort til fingeravtrykk.

Det er stadig økende behov for alt fra å styre adgang eksternt, til å øke sikkerheten rundt dører i forhold til brann og innbrudd. Alt dette kan ivaretas i et adgangskontroll anlegg.

Vi i Skarpsno Elektro hjelper deg med dine behov og hjelper deg med å treffe de beste løsningene i forhold til adgangskontroll.

ITV - Kameraovervåkning

Sikkerhet er noe alle ønsker til enhver tid. Et av tiltakene for å øke sikkerheten rundt personer og eiendeler er kameraovervåkningsløsninger. Dette er et enkelt tiltak, som øker terskelen for å utføre hærverk og andre forseelser betraktelig.

Vi kan bidra med installasjon, drift og rådgivning i forhold til dine behov.

Det finnes mange muligheter, alt ifra skiltregistrering, infrarøde kamera, innendørs og utendørs til kamera som går etter bevegelse.  

 

fiber-optic-cable-500x500.jpg
bottom of page