top of page
tonheim.jpg

Installasjon i bolighus og leiligheter:

Velkommen til din lokale elektro installatør som står klare til å hjelpe deg med prosjektering og gjennomføring av din boligdrøm, enten det gjelder rehabilitering/nybygg av hus, leilighet eller hytte. Vi lever av fornøyde kunder!

Belysning


Riktig belysning er viktig både ute og inne. Belysning kan "make or break" vår oppfattelse av ett rom. Vi hjelper deg å planlegge belysningen etter behov og funksjon. De fleste boliger kan enkelt redusere 15-20 % av el-forbruket uten at det går på bekostning av lyskvaliteten. Våre samarbeidspartnere hjelper gjerne til med lysprosjektering om dette er ønskelig.

Linker for Inspirasjon:

 

 


Varme


Det finnes mange ulike varmekilder å velge mellom. Vi kan tilby mange forskjellige løsninger for både gulvvarme og varmeovner. Her er det mye fint å velge mellom! Ta kontakt for tips og anbefalinger.

Elbil lader

 

Vi leverer ladeboks til din bil! Vi hjelper deg med å finne riktig lader til din bil som også dekker dine fremtidige behov.

Anbefalte leverandører av ladebokser:


Sikringsskap


Vi rehabiliterer ditt sikringsskap! Dette er hjertet i el-anlegget ditt og beskytter deg mot brann og støt. DLE opplyser at ca. 40% av alle husbranner i Norge starter i det elektriske anlegget. Med nye automatsikringer og ett anlegg som er dimensjonert for dagens bruk reduseres denne faren betraktelig.Ta kontakt for tilbud!

Overspenningsvern


Vi har produkter og løsninger for alle typer bygg og installasjoner. Vi anbefaler beskyttelse av både el-installasjon, fintfølende elektronikk og tele-/datainstallasjoner.

Komfyrvakt
Komfyren er den hyppigste årsaken til brann i norske hjem. Med en komfyrvakt slår komfyren seg av når det oppstår farlige situasjoner.

Sjekk gjerne noen av våre referanseprosjekter!

Stork
Nordesign
SG armaturen
bottom of page